Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Přílohy bez obalu Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Zobrazit všechny články
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Biofarma Lukas, s.r.o. se sídlem Okolnice 743, 725 26 Ostrava, IČ 294 42 664, zapsaná u krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53537 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Přílohy bez obalu
Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu
Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu
Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Mléčné výrobky bez obalu
Mléčné výrobky bez obalu
Sice se v této kategorii nenachází mnoho, ale jsme rádi aspoň za to. Kravské mléko dostáváme z Hlavnic a BIO kozí mléko z Klokočova. číst celé
Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz