Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:00-15:30
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.06.2020
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Košíky a ostatní Vámi objednané dob... číst celé
01.06.2020
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás nejen zde na eshopu, ale i v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.     Jak se k nám dostat?   Otevírací dob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Semínka a ořechy bez obalu Semínka a ořechy bez obalu
Do snídaní nebo do pečení se nejlépe hodí semínka nebo ořechy v bezobalu. číst celé
Sladké a slané zobání bez obalu Sladké a slané zobání bez obalu
Dobroty přímo do sáčku nebo třeba do skleničky. Krekry, keksy, RAW kuličky, nebo veganské kyselé bonbony nebo medvídci. Jen pozor ať vám medvídci neut... číst celé
Pečení bez obalu Pečení bez obalu
Čerstvě upečený chlebík z našich Bio muk. Mouka žitná, špaldová, pohanková, skočice nebo 100% čokoláda (kakaová hmota). To vše v prvním patře v Biokoš... číst celé
Zobrazit všechny články
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Biofarma Lukas, s.r.o., se sídlem Alšovo náměstí 691/4, 708 00 Ostrava, IČ 29442664, zapsaná u krajsekého soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53537 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii, bude-li poskytnuta
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email lukasova@biokosiky.cz) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Semínka a ořechy bez obalu
Semínka a ořechy bez obalu
Do snídaní nebo do pečení se nejlépe hodí semínka nebo ořechy v bezobalu. číst celé
Sladké a slané zobání bez obalu
Sladké a slané zobání bez obalu
Dobroty přímo do sáčku nebo třeba do skleničky. Krekry, keksy, RAW kuličky, nebo veganské kyselé bonbony nebo medvídci. Jen pozor ať vám medvídci neut... číst celé
Pečení bez obalu
Pečení bez obalu
Čerstvě upečený chlebík z našich Bio muk. Mouka žitná, špaldová, pohanková, skočice nebo 100% čokoláda (kakaová hmota). To vše v prvním patře v Biokoš... číst celé
Hygienické a kosmetické potřeby do bezobalové domácnosti
Hygienické a kosmetické potřeby do bezobalové domácnosti
Ženská sekce bez obalu, menstruační kalíšky, odličovací tampony a kapesníky jsou výborným prostředkem jak zamezit zbytečným obalům ve Vaší domácnosti. číst celé
Copyright © 2020 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz