Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Přílohy bez obalu Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Zobrazit všechny články
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. STŘEDOMOŘSKÝ SALÁT
STŘEDOMOŘSKÝ SALÁT

SUROVINY:

2 červené a 2 žluté rozpůlené papriky

3 lžíce olivového oleje extra virgin

1 cibuli nakrájenou na plátky

2 velké cukety nakrájené na kolečka

2 stroužky česneku nakrájené na plátky

1 lžíci octa aceto balsamico

50g nakrájených filetů z ančoviček

30g černých oliv nakrájených na čtvrtky

listy bazalky

PŘÍPRAVA:

Půlky paprik dáme řeznou stranou dospod pod rozehřátý gril s horkým ohřevem a opálíme slupky dohněda. Papriky necháme mírně vychladnout, potom je uzavřeme přibližně na 10 minut do plastového sáčku. Opálenou slupku oloupeme. Dužninu nakrájíme na silnější proužky. Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a opékáme ji 10 minut. Přidáme kolečka cuket, česnek a proužky paprik a za občasného míchání opékáme 10 minut. Vmícháme ocet, ančovičky a olivy, zamícháme a necháme vychladnout. Několik lístků bazalky uschováme na ozdobu, ostatní lístky natrháme na kousky a vmícháme do salátu. Hotový salát upravíme do mísy, ozdobíme několika lístky bazalky a podáváme.

Novinky z našeho blogu

Přílohy bez obalu
Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu
Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu
Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Mléčné výrobky bez obalu
Mléčné výrobky bez obalu
Sice se v této kategorii nenachází mnoho, ale jsme rádi aspoň za to. Kravské mléko dostáváme z Hlavnic a BIO kozí mléko z Klokočova. číst celé
Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz