Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. ŠPIČATÉ ZELÍ
ŠPIČATÉ ZELÍ

ŠPIČATÉ ZELÍ S KOPREM

SUROVINY:

1 kg bílého špičatého zelí

100g jogurtu

200g zakysané smetany

150g sýru feta

2 lžíce kvalitního oleje

2 lžíce vinného octa

špetku soli, kopr


PŘÍPRAVA: Špičaté bílé zelí nakrouháte na jemnější proužky a propláchnete. Zelí smícháte s koprem. Dresink připravíte ze sýru feta, který jste nalámali na kousky a promíchali se zakysanou smetanou a jogurtem. Po přidání olivového oleje a vinného octa dresink prošleháte metlou (případně ručním mixérem), dochutíte špetkou soli a nalijete na zelný salát s koprem. Salát přiklopíte pokličkou a necháte hodinu uležet. Podávejte s bílým chlebem.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz