Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Recepty z masa - VEPŘOVÉ KOTLETY V JABLEČNÉ MARINÁDĚ
Recepty z masa - VEPŘOVÉ KOTLETY V JABLEČNÉ MARINÁDĚ

SUROVINY:

4 velké kotlety

na marinádu:

30g tmavého cukru

60ml 100% jablečného džusu

60ml sójové omáčky

1/2 malé cibule,nadrobno nasekané

mořskou sůl

čerstvě namletý pepř

olej na potření roštu.

PŘÍPRAVA:

Připravte si vepřové kotlety,osolte je a opepřete.

V misce smíchejte jablečný džus,cukr,sójovou omáčku,nadrobno nasekanou cibuli a vše dobře promíchejte.Kotlety naložte do marinády a dejte do lednice,minimálně na 1 hodinu,ideálně přes noc.

Připravte gril na přímé grilování.Naolejujte rošt.Maso před grilováním vyndejte z marinády a nechte okapat.

Kotlety grilujte na přímém žáru 10-12 minut,během grilování je jednou otočte.Každé 2 minuty je přitom pootočte o 90 stupňů,aby se na nich vytvořila efektní mřížka.

Hotové kotlety sundejte z grilu a nechte 3 minuty odpočívat.Poté servírujte.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz