Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Recepty z masa - GRILOVANÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ SE ŠPENÁTEM
Recepty z masa - GRILOVANÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ SE ŠPENÁTEM

SUROVINY:

1kg hovězí svíčkové

6 plátků slaniny

300g baby špenátu

2-3 stroužky česneku,prolisovaného

30ml olivového oleje

trochu vody

mořskou sůl

pepř

PŘÍPRAVA:

Nejprve poduste špenát.Na olivovém oleji zpěnte česnek,přidejte špenát  a vodu.Duste asi 2 minuty.Špenát přendejte do misky a na pánvi opečte slaninu.Nechte ji okapat,nakrájejte na malé kousky a přidejte ke špenátu.Promíchejte a směs opepřete.

Hovězí svíčkovou ve středu podélně rozkrojte a vzniklý otvor naplňte špenátovou směsí.Pomocí potravinářského provázku ji celou svažte,aby držela pohromadě.Potřete ji olivovým olejem,osolte a opepřete.

Připravte gril.Maso nejprve opečte nad přímým vysokým žárem,bude to trvat asi 15 minut a poté ho přesuňte nad nepřímý žár.Pokračujte v pečení asi 20-30 minut.Nezapomeňte maso pravidelně otáčet.

Hotové maso sundejte z grilu a nechte 5 minut odpočinout.Odstraňte provázek,nakrájejte a ihned podávejte.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz