Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Přílohy bez obalu Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Zobrazit všechny články
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Recepty z masa - GRILOVANÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ SE ŠPENÁTEM
Recepty z masa - GRILOVANÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ SE ŠPENÁTEM

SUROVINY:

1kg hovězí svíčkové

6 plátků slaniny

300g baby špenátu

2-3 stroužky česneku,prolisovaného

30ml olivového oleje

trochu vody

mořskou sůl

pepř

PŘÍPRAVA:

Nejprve poduste špenát.Na olivovém oleji zpěnte česnek,přidejte špenát  a vodu.Duste asi 2 minuty.Špenát přendejte do misky a na pánvi opečte slaninu.Nechte ji okapat,nakrájejte na malé kousky a přidejte ke špenátu.Promíchejte a směs opepřete.

Hovězí svíčkovou ve středu podélně rozkrojte a vzniklý otvor naplňte špenátovou směsí.Pomocí potravinářského provázku ji celou svažte,aby držela pohromadě.Potřete ji olivovým olejem,osolte a opepřete.

Připravte gril.Maso nejprve opečte nad přímým vysokým žárem,bude to trvat asi 15 minut a poté ho přesuňte nad nepřímý žár.Pokračujte v pečení asi 20-30 minut.Nezapomeňte maso pravidelně otáčet.

Hotové maso sundejte z grilu a nechte 5 minut odpočinout.Odstraňte provázek,nakrájejte a ihned podávejte.

Novinky z našeho blogu

Přílohy bez obalu
Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu
Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu
Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Mléčné výrobky bez obalu
Mléčné výrobky bez obalu
Sice se v této kategorii nenachází mnoho, ale jsme rádi aspoň za to. Kravské mléko dostáváme z Hlavnic a BIO kozí mléko z Klokočova. číst celé
Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz