Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY
CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY

Suroviny:

2 červené řepy velikosti pěsti

100ml olivového oleje                                            3 cm čerstvého zázvoru

50g medu                                                             špetku čerstvého tymiánu

15g cukru moučka                                                  sůl

25ml vinného octa                                                  čerstvě namletý pepř

50ml 100% pomerančového džusu                           150g měkkého čerstvého kozího sýra

hrst piniových semínek

Příprava:

Řepu očistěte a nakrájejte na hodně tenké plátky. V malém hrnci svařte ocet s cukrem, přidejte med, pomerančový džus, tymián a olej. Osolte a opepřete. Směs rozšlehejte a přilejte do ní štávu z nastrouhaného a vymačkaného kořene zázvoru. Plátky řepy naložte do připravené marinády a nechte 12-24 hodin marinovat. Řepu dejte na talíř, ozdobte hrudkami kozího sýra a posypejte nasucho opraženými piniovými semínky. Podávejte s bagetou nebo celozrnným chlebem.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz