Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Přílohy bez obalu Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Zobrazit všechny články
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY
CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY

Suroviny:

2 červené řepy velikosti pěsti

100ml olivového oleje                                            3 cm čerstvého zázvoru

50g medu                                                             špetku čerstvého tymiánu

15g cukru moučka                                                  sůl

25ml vinného octa                                                  čerstvě namletý pepř

50ml 100% pomerančového džusu                           150g měkkého čerstvého kozího sýra

hrst piniových semínek

Příprava:

Řepu očistěte a nakrájejte na hodně tenké plátky. V malém hrnci svařte ocet s cukrem, přidejte med, pomerančový džus, tymián a olej. Osolte a opepřete. Směs rozšlehejte a přilejte do ní štávu z nastrouhaného a vymačkaného kořene zázvoru. Plátky řepy naložte do připravené marinády a nechte 12-24 hodin marinovat. Řepu dejte na talíř, ozdobte hrudkami kozího sýra a posypejte nasucho opraženými piniovými semínky. Podávejte s bagetou nebo celozrnným chlebem.

Novinky z našeho blogu

Přílohy bez obalu
Přílohy bez obalu
Příloha je základem pro téměř všechny jídla. Přílohy jsou zdrojem sacharidů, díky nimž je tělo zásobováno energií. Těch by mělo být ve stravě v denním... číst celé
Luštěniny bez obalu
Luštěniny bez obalu
Luštěniny mají vysoký obsah bílkovin. Běžně obsahují sacharidy (nepřesně uhlovodany) krátkých řetězců, které, ač nestravitelné lidským trávicím ústroj... číst celé
Ochucovadla bez obalu
Ochucovadla bez obalu
Co by to bylo za jídlo, kdyby nebylo osolené, oslazené nebo jakkoliv ochucené. Jablečný ocet s matečnou kulturou je dokonce zdravý i pro vaše trávení.... číst celé
Mléčné výrobky bez obalu
Mléčné výrobky bez obalu
Sice se v této kategorii nenachází mnoho, ale jsme rádi aspoň za to. Kravské mléko dostáváme z Hlavnic a BIO kozí mléko z Klokočova. číst celé
Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz