Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. ZAPEČENÝ FENYKL S KUŘECÍM PLÁTKEM
ZAPEČENÝ FENYKL S KUŘECÍM PLÁTKEM

Pro dvě osoby:

 

1 ks malá cuketa
3 stroužky česneku
60 g tvrdého sýra
2 plátky kuřecích řízků
1 ks čerstvý fenykl
mletý černý pepř
sůl
olej
vývar

Omytou cuketu a očištěný fenykl nakrájíme na kostky.Česnek sloupneme a usekáme nahrubo. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran dozlatova. Maso vyjmeme a na výpeku orestujeme nakrájený fenykl, cuketu a česnek.

Zeleninovou směs přendáme do pekáčku, poklademe opečeným masem a podlijeme malým množstvím vývaru. Vše uzavřeme poklicí nebo alobalem a pečeme při 200 °C asi 20 minut. Ke konci pečení posypeme pokrm strouhaným sýrem a zapečeme dorůžova.

Zapečený kuřecí plátek se zeleninou a sýrem podáváme s těstovinami nebo podle vlastní chuti třeba s bramborem.

 

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz