Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. PEČENÝ FENYKL
PEČENÝ FENYKL

 

Pro dvě osoby

2 bulvy fenyklu

2 lžíce  parmazánu – nastrouhaného

2 lžíce mléka

50 g másla

sůl

Fenykl očistíme a dáme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka, přibližně 10minut.Vyndáme, necháme okapat, rozkrojíme na 4 části a urovnáme do zapékací mísy vymazané máslem. Pokapeme mlékem, posypeme strouhaným sýrem, poklademe zbytkem másla a pečeme v mírně vyhřáté troubě, až zezlátne (asi 20 minut).

Výborné jako příloha k rybě.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz