Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Špenátový salát
Špenátový salát

200 g čerstvého špenátu
2 šalotky
1 okurka
200 g žampionů
1 svazek kopru
1 stroužek česneku
5 lžic olivového oleje
sůl
pepř
2 lžíce bílého vinného octa
100 g ovčího sýra

Příprava:

Šalotku a česnek jemně posekáme. Špenát přebereme a nahrubo nasekáme. V kastrolu rozehřejeme 1 lžíci oleje a zesklovatíme na něm šalotku s česnekem. Přidáme mokrý špenát, osolíme, opepříme a za častého míchání podusíme dvě minuty. Okurku oloupeme a houby očistíme. Obojí nakrájíme na plátky a rozdělíme na mísu. Špenát necháme okapat, podle potřeby přisolíme a položíme do středu mísy. Kopr posekáme nadrobno, smícháme s octem, solí a pepřem. Zašleháme zbylý olej a zálivkou salát pokapeme. Ovčí sýr rozkrájíme a rozložíme na salát. Posypeme pepřem.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz