Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.06.2014
Uzávěrka objednávek ve 12 hodin
Uzávěrka Vašich objednávek je vždy v úterý ve 12 hodin, případně se řídí dle informací u konkrétních produktů!!! Biokošíky a ostatní Vámi objednané ... číst celé
02.01.2014
Informace o naší prodejně
Těšíme se na Vás také v kamenném obchůdku v Porubě, na Alšově náměstí 691/4.   Otevírací doba v prodejně Pondělí až pátek: od 8.00 do 18.00 hod.Sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Informace do mailu

Vše okolo prodejny Biokošíky.cz a Bezobalu, tipy, novinky a informace. Jednou za čas přímo do e-mailu.

  1. Úvod
  2. Recepty z masa - Jehněčí na pomerančích
Recepty z masa - Jehněčí na pomerančích
 

Příprava:

Předehřejte troubu na 170 °C (plynovou na stupeň 3). Jehněčí kýtu potřete lehce olejem a solí a pečte v troubě na mírném žáru půl hodiny.

Mezitím utlučte v hmoždíři pomerančovou kůru s rozmarýnem a majoránkou, k utlučené směsi pak přidejte víno, sůl a pepř. Vše je třeba dobře promíchat. Vyndejte jehněčí z trouby a zalijte je připravenou směsí. Pokračujte v pečení v troubě na 200 °C (plyn na stupeň 6) asi hodinu, dokud maso nezměkne.

Zabalte růžičkové kapustičky s dílky pomeranče do jemných plátků slaniny a pečte v troubě, dokud kapustičky nezměknou. Naporcujte na talíře a podávejte s vařeným bramborem.

Copyright © 2019 BIOFARMA LUKAS, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz